Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Klassificeringen af ​​højenergibaren

2021-10-29

Cereal Bar Nut Bar(højenergibar)
Cereal bar er den energibar, der er tættest på snacks. Dens hovedingredienser omfatter havre, hvede, rug osv. blandt dem er granolabar, som tager havre som hovedingrediens, den mest populære. Det er ikke kun praktisk at købe, men også DIY derhjemme. Den har et højt udseende. Det er et lille offentligt initiativ elsket af alle i energibaren. Derudover bruger nogle energibarer også nødder og tørret frugt som hovedmaterialer, suppleret med nogle korn, som ikke er meget anderledes end kornbarer i udseende og smag.

Proteinbar(højenergibar)
Fitnesspartnere er nok ikke fremmede for proteinbarer. En proteinbar indeholder generelt 10-20 gram protein, hvilket svarer til omkring 20 % af det daglige proteinindtag. Ligesom proteinpulver kan det supplere protein til dig før og efter fitness for at fremme muskelvækst, og det er lettere at bære end proteinpulver, så det er meget populært.

Activity Bar Endurance Bar(højenergibar)
Sports energibaren er faktisk forfaderen til energibaren. Men for offentligheden er det den mest mystiske energibar.

Sports energibar er opdelt i aktivitetsbar og udholdenhedsbar. Power-energibaren spises normalt før træning. Den indeholder kulhydrater, visse proteiner og fedt for at give en omfattende næring til kroppen. Udholdenhedsenergibaren er designet til højintensive udholdenhedssportsgrene såsom langdistanceløb og cykling. Den har et højt indhold af kulhydrater og næsten ingen protein og fedt.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept