Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Funktionen ved højenergibar(1)

2021-11-09

1. Varm( højenergibar): En energibar vejer 50g og kan give mere end 226kcal varme. En 50 g mørk chokolade kan give 220 kcal varme, og den samme vægt mælkechokolade kan give 245 kcal varme. Så med hensyn til kalorier er energibaren og chokoladen stort set halvdelen af ​​vægten, lige og bundet. Hvad betyder disse mere end 200 kalorier? Det svarer til varmen fra 2 liang dampet brød eller 4 liang ris. Den kan bruges til at koge 4 kg og et halvt vand, eller sikre den varme du skal bruge til at gå i 2 timer.

2. Energikilde(højenergibar): som vi alle ved, er der tre store energistoffer i menneskekroppen, nemlig kulhydrater (almindeligvis kendt som sukker), protein og fedt. Sukker er det vigtigste energiforsyningsmateriale af høj kvalitet i kroppen. Dens iltforbrug er lille, og stofskiftets slutprodukter er kuldioxid og vand, som kan mindske følelsen af ​​træningstræthed. Desuden er sukker den eneste energi, der er tilgængelig for hjernen. Fordi det kun er sukker, der let kan passere gennem hjernebarrieren ind i hjernevæv og bruges af hjerneceller. Mangel på hjerneenergiforsyning vil give en følelse af central træthed. I hver energibar er sukkerindholdet mere end 27,5g, og i chokolade af samme vægt er sukkerindholdet omkring 26,5G, hvilket stort set er det samme. Men det skal bemærkes, at selvom den samlede mængde sukker er ganske, er sukkertyperne meget lærde. Sukkeret i chokolade er hovedsageligt saccharose. Det er et simpelt sukker. Det optages hurtigt i blodet, men vedligeholdelsestiden er kort. Sukkeret i energibaren er en videnskabelig kombination af monosaccharid, disaccharid og oligosaccharid. Oligosaccharider polymeriseres fra 3-10 monosaccharider, som kan frigive energi kontinuerligt og skånsomt. Derfor kan energibaren ikke kun realisere hurtig energiforsyning, men også sikre kontinuerlig energiforsyning, opnå energirelæ, opretholde stabilt blodsukkerniveau og forbedre træningsevnen. I denne runde viste energibaren fordelene ved videnskab og teknologi.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept