Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Årsager til at bruge glasflasker til dåsefrugt og jernkasser til dåsekød

2022-11-09

Når vi handler i supermarkedet, kan vi se noget dåsemadsemballage. Hvorfor kan det meste dåsemad pakkes i metaldåser. Derudover er glaskrukker relativt skrøbelige og dyre. Som et simpelt eksempel er vægten af ​​en 500 ml metaldåse omkring 20 til 40 g, og vægten af ​​en 500 ml glasflaske er 200 til 350 g. Derfor er emballerings- og transportomkostningerne for glasemballageprodukter højere end for metaller. I selve produktionsprocessen er transporten ikke særlig bekvem. Derfor sælges det meste af dåsekødet i Europa og USA i metaldåser, der bruges på fødevaremarkedet.

 

Metaldåser har også en stor ulempe, som måske ikke spiller nogen god rolle i forhold til at vise bestemte fødevarer. For eksempel er frugt, fordi glasdåser er gennemsigtige, generelt pakket i glasdåser, hvilket også kan forbedre produktets udseende for at tiltrække forbrugere og øge salget. Dåsekød i sig selv har brug for en lang periode med højtemperaturbehandling, og det ser ikke så godt ud, så metaldåser er et bedre valg! Men smagen er den samme.

Efter al den snak tror jeg, at du kan være sikker og forstå en masse. Hvordan vælger du at købe kød på dåse.

1. Du skal gå til et almindeligt sted for at købe. Derudover skal du tjekke om pakken er intakt og holdbarheden er lang. Hvis den forseglede pakke er beskadiget eller har gas, bør du ikke købe igen.

2. Når vi vælger, ser vi hovedsageligt på næringsdeklarationen på dåser, og forsøger at vælge maden med mindre sukker og salt.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept