Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvor mange højenergikiks kan du spise ad gangen?

2022-03-04

Som vi alle ved, har højenergikiks kompakt tekstur og er ikke lette at absorbere vand, så de er nemme at opbevare og bruges ofte til militær- eller feltaktiviteter. Så hvor mange komprimerede kiks kan du spise ad gangen?

Varmen af ​​komprimerede kiks er meget høj. Generelt er højenergikiks 120 gram, med 500-600 kcal kalorier, hvilket er omkring 150-200 kcal højere end et måltid (2 liang ris, nogle grøntsager og kød). Det er OK at spise et stykke (60g) til et måltid. Det er OK at spise to stykker (120g) med god appetit på almindelige tidspunkter.

En bag(120g) er nok til at støtte en almindelig person til at gå med en gennemsnitshastighed i syv timer (ca. 70 kcal i timen). Til almindelige bjergbestigningsaktiviteter (med veje) er det nok at spise en gang hver anden time. Og det anbefales ikke at tage det på én gang. At spise mens du går er en mere fornuftig måde at tage det på, eller at indeholde det, men det er bedst at drikke en mundfuld vand og spise en komprimeret kiks.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept